Udlejning af udstyr i Soccer World

Lej Bubble football, stødbånd, promillebriller eller sumodragter til jeres næste fest!

Bubble Football
Bubble Football er en fantastisk aktivitet, som med garanti giver både sved på panden og masser af grin. Spillet er ganske almindelig fodbold – bare inde i en stor oppustelige kugle til at absorbere stød, og som kan gøre taklingerne et hak vildere. Du kan takle som en gal, få modstanderne til at flyve væk, blive væltet rundt, og det eneste der er ømt bagefter er dine grinemuskler.

Pris 200 kr. pr stk. pr dag
Depositum 500 kr.

 

Stødbånd
Stødbånd er en fantastisk aktivitet, hvor alle deltagere spiller med et bånd, så I kan give modstanderne et stød – lige inden den afgørende aflevering eller scoring! Med stødbånd bliver der føjet et ekstra element af uforudsigelighed til spillet. Man kan justere niveauet af strøm fra 1-100, så alle kan være med. Stødbånd er ideelt til fodbold, fodboldgolf, sækkeløb og mange andre aktiviteter.

Pris 1.000 kr. for 10 stk. pr. dag.
Depositum Kr. 300

 

Promillebriller
Spil med en promille på 1,8 uden at indtage en enkelt øl! Promillebriller kan bruges til alt fra fodbold til ballondans. Uanset hvilken aktivitet I skal lave, bliver alle bevægelser lige en tand mere udfordrende! Promillebriller er med andre ord med til at gøre festen endnu mere uforglemmelig. At se vennerne fuldstændig miste deres koordinationsevne giver altid et godt grin.

Pris 150 kr. pr. stk. ved 2-6 stk.
Pris 100 kr. pr. stk. ved 8 stk.
Depositum Kr. 300

 

Sumodragter
De fleste forbinder den ædle sport sumobrydning med et par japanske mænd der har vendt kostpyramiden om, og bruger et lagen som en g-streng. Her kan du få lov til at prøve dine kræfter af, uden at skulle bekymre dig over kolesterol og andre udfordringer, der måtte være ved at skifte 7 vægtklasser op. Udover brydning så kan I også bruge dem til forhindringsløb, kapløb eller sammen med stødbånd eller promillebriller. Sættet består af 2 dragter med hoved- og nakkebeskytter og et underlag.

Pris 1000 kr. pr. sæt.

Ring og hør nærmere!

Ring til Poul og book eller hør mere på 76 76 71 81

stødbånd