Discover Denmark

Med oplevelsesportalen Discover Denmark får du et samlet overblik over de mange aktiviteter og tilbud nær dig, når du holder ferie i Danmark.
Portalen er gratis at bruge, og den indeholder mere end 1.000 aktiviteter og tilbud. Aktiviteterne er inddelt i kategorier, så du nemt kan finde de bedste oplevelser for både store og små.

Se mere her

Outrup golfbane

Outrup Golfbane er anlagt i 2005

Anlægget består af 2 baner, en 9 huls parkbane og en 6 huls pitch & put bane.

Desuden forefindes driving range med 16 pladser, heraf 9 overdækket, samt 10 huls puttinggreen.

Med et medlemskab i Outrup Golfklub får du overskud i budgettet til at spille greenfee på andre baner.
Med et kontingent på  KUN 1.495 kr. vil du oftest have mere end 3.500 kr til rådighed til greenfeespil på andre baner, i forhold til et medlemskab af en anden klub.

Alt afhænger hvor meget du spiller om året.
Spiller du max 20 gange golf om året og vil gerne spille på forskellige baner, så er et billigt medlemskab noget for dig.

Se mere her.

Til forsiden

 

Klitgaarden

Klitgaarden hvor nyt og gammelt går hånd i hånd, er attraktiv beliggende ved Henne Strand med kun 10 minutters gang til stranden og byens pulserende butiksliv, restauranter og cafe miljø.

Huset indeholder stor ny renoveret fælles spisestue på 90 m2 med tilhørende industri køkken.

i umiddelbart tilknytning til spisestuen findes en lille nostalgisk Whiskey stue, hvor tiden står stille, og hvor der er rig mulighed for at nyde en aftendrink i selskab med familie, venner eller en god bog foran brændeovnen.

I det spændende og veludstyrede aktivitetsrum på 1 sal kan hele familien samles til sjov og udfordrende fællesskab med TV, Air Hockey, Bordfodbold m.m

Fra aktivitetsrummet er der adgang til den nord-vest vendte altan som byder på flotte solnedgange med en malerisk udsigt ud over det spændende sommerhusområde.

Efter en træning i fitnessafdelingen, eller en rask travetur i den skønne natur, er det forkælelse for både krop og sjæl at slappe af i både sauna og dampbad, eller nyde en blid massage af alle muskler i den udendørs spa under en smuk stjernehimmel.

Sovepladserne er fordelt på 16 værelser bestående af en 4 personers familieværelse, 12 dobbeltværelser og 3 enkeltværelser.

Stor sammenhængende møbleret terrasse miljø rundt om hele huset.

I tilstødende anneks er der mulighed for at til leje yderligere 5 dobbelte værelser, alle med eget bad, toilet og lille tekøkken, så den samlede overnatnings kapacitet på Klitgaarden er på 40 personer.

Læs mere her.

Badehotellet Klitgaarden

Axelgaard resort & conference

Kursus ophold

Axelgaard er det ideelle kursuscenter  til afholdelse af kurser, for virksomheder der ønsker et alternativ til de sædvanlige kro /konference steder.
Vi tilbyder eksklusive faciliteter, tæt ved Henne Strand.( Varde- Esbjerg området), og afvikler kurser under afslappede og hjemlige forhold.
Kontakt os for en snak, vores motto er fleksibilitet,  vi strikker lige det kursus ophold sammen i måtte have behov for.
Axelgaard har altid kun et selskab inde af gangen, så i har hele centeret for jer selv.
Drikkevarer kan selv medbringes.

Ferie & Weekend

Axelgaard kan også lejes på privat basis af både virksomheder og private.
Stedet er  yderst populært til  ferie/weekend ophold, fester, mærkedage,  m.m. for store grupper (22-50 personer)
Et yderst attraktivt alternativ til et stort sommerhus.

Billedresultat for axelgaard logo

 

Radio Victoria

Radio Victoria er områdets lokale radio og bl.a. den mest hørte radio i Esbjerg Kommune.

Radio Victoria kan lyttes til i Esbjerg, Fanø, Ribe, Varde, Outrup, Grindsted mm.

Målgruppen er 25-50+ og henvender sig til folk, der går op i, hvad der rører sig i lokalområdet,
lige fra sport, kultur, politik samt andre nærværende begivenheder.

 

Campaya.dk

 

Det siger Campaya.dk om Soccer World:

 

Soccer World tæt ved Henne Strand ved Vesterhavet er et sjovt aktivitetsmekka for alle med hang til fodbold.

I kan konkurrere på stedets 18-huls fodboldgolfbane, hvor alle kan være med, og I kan prøve fartmåleren og én gang for alle få slået fast, hvem der har det hårdeste spark.

I kan også udfordre hinanden på de små baner, hvor teknikken er afgørende for, hvem der løber afsted med sejren.

Et  af de meget populære tilløbsstykker er Bubble Football, hvor I hver især bliver iført en stor, oppustelig og gennemsigtig boble, og så handler det ellers om at få bolden i kassen og jeres modstandere tacklet i jorden!

Soccer World har også et mega-fodboldbord, hvor I selv er spillerne, en kunstgræsbane, en multibane og et fodboldpoolbord.

Der er også en minigolfbane og to sjove legepladser på stedet, og der er opstillet borde og bænke rundt omkring på området, hvor det er oplagt at nyde jeres medbragte mad eller tænde op i en af de opstillede griller.

Soccer World er et hyggeligt sted at besøge, hvis I skal have jer en dag fyldt med konkurrencer og sjove aktiviteter i naturen. Hvis I har lyst til flere dage med oplevelser i fodboldens tegn, har parken også fem shelters, som I kan overnatte i.

 

Se hele artiklen, Udlejer af sommerhuse ved Vestkysten: Soccer World er et hit på ferien

 

campaya